Wie zijn wij?

Loonbedrijf Tamminga

 

Wij zijn een agrarisch loonbedrijf, gericht op de veehouderij en akkerbouw!

Als loonbedrijf richten wij ons op de agrarische sector, daarom kunnen wij veel voorkomende werkzaamheden in elk seizoen voor u uitvoeren. Door continu te verbeteren en gebruik te maken van de nieuwste technieken met vakkundige medewerkers kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verlangt.

 

Loonbedrijf Tamminga, sinds 1909

Het begin...

Historie van Tamminga

Het bedrijf is opgericht in 1909 toen twee oudooms begonnen zijn met het dorsen van graan, in 1924 was het jaar dat de Heer J.J. Tamminga samen met twee andere vennoten verder gingen met het bedrijf onder de naam Gebr. Tamminga. In de jaren van 1900 breide het bedrijf zich uit, het bedrijf begon met het bestrijden van onkruid middels gewasbeschermingsmiddelen en later met het rooien van bieten. Tot heden zijn die werkzaamheden van groot belang voor ons bedrijf.

Personeel

Door te werken met vakbekwaam personeel, streven wij naar de hoogste kwaliteit van werken. Om dit te kunnen waarborgen volgen de personeelsleden regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van de landbouw.

Wij werken met 5 tot 10 vaste medewerkers, doordat wij al jaren over het zelfde personeel beschikken, kennen onze klanten de werknemers!

Vestigingen

Vestiging Harkstede

De vestiging in Harkstede wordt gezien als de hoofdvestiging van het bedrijf, hier is ook het kantoor van het bedrijf gevestigd.

Vanuit Harkstede voeren wij al onze voorkomende werkzaamheden uit, vanuit deze locatie worden veel werkzaamheden verricht op het gebied van de veehouderij, dit komt doordat het gebied rondom Harkstede veel veehouders gevestigd zijn.

Vestiging Zijldijk

Vestiging Zijldijk wordt gezien als onze tweede vesting van het bedrijf, door een overname van een loonbedrijf is ons gebied uitgebreid tot noord-oost Groningen. 

In ons optiek is dit een ideale situatie, door te werken vanuit twee locaties is de afstand tussen de klant en de loonwerker klein, en kunnen wij in een groot gebied onze werkzaamheden uit voeren.

 

Wij helpen u graag

Maak kennis met Loonbedrijf Tamminga. Wij kunnen u assisteren bij alle werkzaamheden rondom bemesting. Ook wanneer u hulp kunt gebruiken bij andere werkzaamheden, neemt u gerust contact met ons op.